9 Eylül 2012 Pazar

Mavişehir'den Haberler

 


Medya 73:

Didim Mavişehir Halk Pazarı Görünümü Ve Fiyatlarıyla Beğeni Topladı


Didim"de Mavi şehir mahallesinde kurulan ve yaz aylarında özellikle tatilcilerin akşam saatlerinde alış veriş yaptığı Mavişehir Halk Pazarı yeni görünümü beğeni toplarken, fiyatların uygun olması da tatilcileri ve yerli halkı memnun etti

Devamı...:

http://www.medya73.com/didim-mavisehir-halk-pazari-gorunumu-ve-fiyatlariyla-begeni-topladi-haberi-999006.html

*************************************


Mavişehir Kültür ve Sanat Etkinlikleri (1)


Sanatın bir diğer kolu olan şiir yani sözlü sanat toplumun kendini ifade etmesi için oldukça önemli bir yeri ve anlamı yok mudur? Kişiler kendilerini anlatırken net, öz ya da etkili olmaları o toplumdaki iletişimi güçlendirmez mi?

Bilindiği gibi konuşmak bir sanattır. İmbikten geçirilmiş ya da dikte edilmiş sözcüklerle duygu ve düşüncelerimizi anlatma yeteneğini kazanmak, sözel ya da yazılı sanata olan ilgimizi güçlendirmek için çaba vermeliyiz diye düşünüyorum.

Toplumsal ilişkilerimizde, konuşurken en kısa cümleleri kurmak, kendimizi seçilmiş sözcüklerle en net bir şekilde anlatabilme sanatını kazanmakla kişilerle ilişkilerimizde daha az zorlanırız diye düşünüyorum, ne dersiniz?

Bazen bir olayı çevremize anlatırken sözcüklerin hakkını yeterince vermeyerek ya da yerinde kullanamayarak kendilerini çevrelerindeki insanlara etkili bir biçimde anlatmakta güçlük çekebiliyoruz.

Mavişehir Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Şiir Günü Etkinliği 04 Ağustos 2012 tarihinde yapıldı.

Mavişehir şiir günümüzde yaklaşık 20 şiir okundu. Okunan şiirler arasında şairi şimdi aramızda olmayanlar da vardı ve çok güzel okundu. Şiirlerin bazıları ise şairi tarafından okundu ve oldukça ilgi çekti.

Devamı....

http://www.gazete2000.com/site/?p=24543#more-24543

*****************************

Archive for the ‘Julia Gül ARSLAN’ Category

http://www.gazete2000.com/site/?cat=82


1919 İstiklal Harbi Gazetesi’nden Başlıklar…1- 13

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.